Hirdetési lehetőség az IHM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

KGFB mellé köthető kiegészítő biztosítások

A kötelező biztosítás idei versenyében nem minden biztosító akar az extra alacsony díjakkal ügyfeleket szerezni, vagy megtartani. A kötelező biztosítás mellé számtalan szolgáltatást, és kiegészítő biztosítást kínálnak a biztosítók, amellyel a KGFB színvonalát szeretnék emelni. S nem utolsó sorban a különböző szolgáltatások együttkötése még kedvezménnyel is járhat.

A legtöbb kedvezményt a biztosítók a kötelező biztosítás és a casco biztosítás együttkötésére adják. Idén a kötelező biztosítás mellé kötött csökkentett kockázatú, és olcsó casco biztosítás a legnépszerűbb. Valamint a kátyúbiztosítás mellett, megjelent a biztosítók kínálatában a gyorshajtás biztosítás is, ezek mellett kiegészítő biztosításként köthetünk életbiztosítást, asszisztenciabiztosítást is.

Mivel önmagában a kötelező biztosítás díja jóval kevesebb lett, ezért most rendkívül népszerűek a kiegészítő szolgáltatások és biztosítások. Ahogyan a kötelező biztosítás váltásra, ugyanúgy a melléje köthető kiegészítőkre is lehet díjat számolni a kötelező biztosítás kalkulátorral.

 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

For English language users

Financial services in English