A Besthungary csoport nem csak hitelek ügyintézésével, hanem hitel tanácsadással is segíti ügyfeleit. Online bejelentkezés és személyre szabott hiteloptimalizálás.


Hirdetési lehetőség az IHM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Hitel - Bank hitelek - Lakáshitel - Jelzáloghitel

 

Hitel tanácsadás és ügyintézés
Két különböző hitelajánlat törlesztőrészlete között akár 20%-os különbség lehet. Hosszabb távon ez Önnek százezrekbe, vagy akár milliókba is kereülhet. Ezért, hitel igénylése esetén érdemes alaposan körbenézni a bankok ajánlatai között. Hitelek lassan már majdnem mindenre igényelhetők, az áruvásárlástól a házépítési hitelig. Egy dolog közös bennük csupán, a hitel feltételek átláthatatlansága.

„Próbált már Ön kettő vagy több lakáshitel ajánlatot összehasonlítani?”

Egy olyan ember számára aki pénzügyi ismeretek nélkül próbálja ezt megtenni, ez majdnem lehetetlen. Legalábbis a gyors összehasonlítás semmiképp nem lehetséges, Önnek erre legalább 30 órát kéne rászánnia. Kisbetűs részek, rengeteg buktató és különböző fantázianeveken hívott extra költségek.  Íme néhány: kezelési költség, hitelkeretbeállítási jutalék, folyósítási díj vagy jutalék, szerződéskötési díj, htelbírálati díj, törlesztési értesítő díja, értékbecslési díj, konverziós díj

Személyre szabott lakáshitel ajánlat akár 5 napon belül!

Ingyenes hiteltanácsadás és hitelügyintézés

„Ön ki tudna a hitelek és az ajánlatok között igazodni segítség nélkül?”


Ezért készült az IHM.hu hogy Önnek ne kelljen ezzel foglalkoznia. Önnek nem kell sorbanállnia, telefonálgatnia, 30 különféle bank hiteligénylő nyomtatványát kitöltenie és még a hitelek összehasonlítása sem az Ön feladata lesz. Mi mindezt átvállaljuk Ön helyett és még a hitel tanácsadás és az online hitel ügyintézés is teljeskörű és ingyenes. Se előre se utólag nem kérünk Öntől semmit. Kedvező hitel lehetőségek, az IHM.hu segítségével:

Lakáshitel: lakásvásárlási hitelek az Ön és családja számára.

Személyi hitel, gyorshitel illetve személyi kölcsön: az adósság problémák gyors kezelésére.

Hitelkiváltás: kedvezőtlen hitelei kiváltása, alacsonyabb törlesztőrészletek.

Adósságrendező hitel: különböző bank hitelek egyesítése és azok egy bankba való átvitele jelentősen csökkenti a törlesztőrészletet.

Ingatlanhitel illetve jelzáloghitel: meglévő ingatlan (lakás, ház) jelzálog terhelése, az egyik legolcsóbb hitel fajta.

Szabad felhasználású hitel: hasonlóan a jelzálog alapú hitelhez, ehhez is ingatlan szükséges, mindenképp érdemes személyi kölcsön helyett ezt igényelni ha van Önnek ingatlan tulajdona.

Hitelkalkulátor: egy online szolgáltatás amelynek segítségével nagyjából pontosan ki tudja számolni a várható törlesztőrészlet összegét. Vigyázat, a hitel kalkulátorok ajánlatai szinte soha nem teljesen pontosak.

Vállalkozói hitel: válallkozásfejlesztés, projekthitel, folyószámla, számlavezetés. De hol a legolcsóbb? Mi segítünk megtalálni Önnek.

Autóhitel: manapság majdnem minden autót hitel terhel. Tudta, hogy bizonyos esetekben jobban megéri a lízing? Gépjáműfinanszírozás felsőfokon.

Bank hitel ajánlatkérés itt! A legolcsóbb jelzáloghitel!

Ingyenes hiteltanácsadás és hitelügyintézés

Hitel - Bank hitelek - Lakáshitel - Jelzáloghitel

Hitel - Bank hitelek - Lakáshitel - Jelzáloghitel - Gyors összehasonlítása

 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

For English language users

Financial services in English