Hirdetési lehetőség az IHM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Kösse meg Ön is kötelezőjét online! Kedvezmények, egyszerű szerződéskötés, ügyintézés akár az Ön nappalijából! Online kalkulátor honlapunkon, amellyel könnyedén kiszámolhatja a felelősségbiztosítás díját. Kötelező biztosítás - a KGFB megkötése csupán pár percet vesz igénybe!

Biztosítások - Kötelező biztosítás - CASCO - Lakásbiztosítás

Online biztosító: kiemelkedő, akár 40%-os kedvezmények!

Kössön Ön is biztosítást online, hiszen csak így érhet el óriási kedvezményeket! Ennek oka rendkívül egyszerű: mi nem egy nagy biztosító cég vagyunk, nincs szükségünk hatalmas, fényűző irodák fenntartására és túlfizetett brókerek alkalmazására. Ezzel szemben van egy online felületünk ahhol a biztosítás kötés sokkal egyszerűbb mintha személyesen fáradna el egy irodába. Hogy miért is?

 

- Telefonon kötjük meg az Ön biztosítását

- Azonnal tudunk segíteni az online kalkulátor használatában

- Munkaidőben és azontúl tudunk segíteni biztosítási kérdésekben

- Ez Önnek egy fillérjébe sem kerül, minden szolgáltatás ingyenes

- Minden biztosító szerződött partnerünk, hogy Öné legyen a legolcsóbb biztosítás

 

Kötelező biztosítás - CASCO és egyéb biztosítások itt!

Biztosítások összehasonlítása, CASCO biztosítás

 

Független biztosítási közvetítőként feladatunk és küldetésünk az hogy Ön a legolcsóbb biztosítás előnyeit élvezhesse. Hiszen a biztosítások, különösen a kötelező, olyan pénzügyi szolgáltatások ahol egy dolog a legfontosabb: az olcsó ár. A KGFB esetén szinte minden azzal járó szolgáltatás ugyanolyan, ráadásul nem az Ön, hanem a másik fél autója esetén kerül érvényesítésre.

 

„Miért fizetne többet mint a legolcsóbb kötelező biztosítás?”

 

Érdemes elgondolkodni arról, hogy megéri-e a biztosító váltás. A szerződés felmondása esetén érdemes még előtte körbenézni, hogy a biztosítók közül hova éri meg átmenni.

 

Milyen biztosítások olcsóbbá tételében tudunk Önnek segíteni? 

Kötelező felelősség biztosítás: az autóbiztosítás leggyakoribb formája a kötelező. Nevéből adódóan minden autósnak törvényi kötelessége ezt megkötni. Mivel a felelősségbiztosítás mindig a másik fél kárát fedezi, ezért itt érdemes mindig a legolcsóbb megoldást választani. A legkönnyebben a kalkulátor segítségével számolható ki a gépjármű biztosítás.

 

Casco biztosítások: olcsó casco kötés az IHM.hu kalkulátoron keresztül. Számolja ki, hogy mennyit spórolhat! Autója és Ön is így lehet a legnagyobb biztonságban vezetés közben.

 

Lakásbiztosítás: online kalkulátor, hogy a lakás biztosítása a lehető legegyszerűbb legyen. Az összehasonlítás, a korábbi lakásbiztosítás felmondása illetve a szerződéskötés is megoldható személyes találkozás nélkül is. Akár az Ön, immár biztosított otthonának foteljéből!

 

Életbiztosítás: kockázati életbiztosítás, adókedvezmény, befektetési és hitelfedezeti biztosítás információk és tanácsadás profi szakértőktől. Unit linked életbiztosítás és hitellel egybekötött befektetés megoldások.

 

Olcsó lakásbiztosítás és életbiztosítás ajánlatkérés!

Lakásbiztosítások összehasonlítása, életbiztosítás

Biztosítások - Kötelező biztosítás - CASCO - Lakásbiztosítás

Biztosítások - Kötelező biztosítás - CASCO - Lakásbiztosítás

 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

A kötelező biztosítás idei versenyében nem minden biztosító akar az extra alacsony díjakkal ügyfeleket szerezni, vagy megtartani. A kötelező biztosítás mellé számtalan szolgáltatást, és kiegészítő biztosítást kínálnak a biztosítók, amellyel a KGFB színvonalát szeretnék emelni. S nem utolsó sorban a különböző szolgáltatások együttkötése még kedvezménnyel is járhat. További: KGFB kiegészítő biztosítások

For English language users

Financial services in English