Hirdetési lehetőség az IHM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Befektetés - Befektetések - Megtakarítás - Életbiztosítás

 

Befektetési tanácsadás: magas hozamú lehetőségek

Befektetések széles köre állhat az Ön rendelkezésére, nap mint nap láthat erről hirdetéseket, akár bankbetétek akár ingatlan befektetések formájában. Óriásplakátok és TV reklámok formájában a bankok és biztosítók hirdetnek meg különböző befektetési lehetőségeket, ezzel nehezítve meg azt a döntést, hogy a megtakarításokat mibe érdemes befektetni. Ezért is nehéz kiválasztani azt amely biztonságos is és a magas hozam is elérhető.

 

Befektetés és életbiztosítás ajánlatok itt!

Befektetési tanácsadó, banki befektetések


Az összehasonlítás azért is nehéz, mert a hozam a legritkább esetben garantált. A bankok, a befektetési alapok és a különböző pénzügyi szolgáltatók a kisbetűs részek között igyekszenek elrejteni azokat az apró, ámde fontos részleteket amelyek akár a befektetés buktatói is lehetnek.

Rengeteg befektetés kalkulátor is található az interneten, amely olyan látszatot sugall, mely szerint a pénz gyarapodása csupán idő kérdése. Pedig ez egy óriási tévedés. Aki szerint ez így van, annak csakis a legbiztonságosabb, 100%-os állami garanciával bíró bankbetét lehetőségét ajánljuk, különben csúnyán fog csalódni.

Ami az IHM.hu ajánl Önnek, az egy teljeskörű befektetési tanácsadás, melynek keretein belül a célunk pontosan ezeknek a lehetséges csalódásoknak, kockázatoknak illetve a tartósan magas hozamok elérésének bemutatása.

Az IHM.hu befektetési tanácsadó csapata úgy segít Önnek eligazodni a pénzügyi befektetések világában, hogy csak és kizárólag az Ön érdekeit veszi figyelembe. A legtöbb nem független tanácsadó (általában bankok, biztosítók alkalmazottjai) általában a saját banki vagy biztosítási megoldásukat ajánlanánk Önnek. Hiszen ők egy érdekcsoport alkalmazásában állnak, azért kapják a fizetésüket, hogy az XY banki befektetések értékesítésben sikereket érjenek el. Ezzel szemben az IHM.hu egy olyan befektetési tanácsadást nyújt Önnek, ahol semmi más nem érdekes, csak az hogy az Ön érdekei érvényesüljenek.

 

Befektetések és megtakarítás ajánlatkérés itt!

Ingyenes tanácsadás (megtakarítás, életbiztosítás)

Az IHM.hu által részletezett befektetések a következők:

Befektetési alapok: alapkezelők által működtetett befektetési csoportok. A befektetési alap előnyei egyértelműek: kihasználják a részvények és a tőzsde adta lehetőségeket, de képesek a kockázatok megosztására (diverzifikálására) is. Korunk egyik legmodernebb és legkedveltebb módja arra, hogy a megtakarítások biztonságban gyarapodjanak. Euró, dollár és forint alapon is elérhetők, nagy tapasztalattal rendelkező nemzetközi alapkezelők és induló hazai alapok formájában.

Életbiztosítások: olyan megtakarítás forma, amely adókedvezményre jogosít fel, örökölhető és biztonságos. A unit-linked életbiztosítás korunk egyik legnépszerűbb megtakarítási formája.

Arany befektetés: továbbra is az egyik legnépszerűbb a megtakarítások értékálló elhelyezésére az arany. Sokan félreértékelik és spekulatívnak is tartják ezt a megtakarítási formát, pedig hosszú évek alatt bizonyított: ez az egyik legstabilabb, értékálló pénzeszköz a világon.


Ingatlan befektetések: aki ismeri a magyar ingatlan helyzetet annek nem kell bemutatni ezt a fajta „befektetési” formát. Mindazonáltal érdemes vele foglalkozni, mert sokan érdekesnek és hosszútávon kifizetődőnek tartják. Érdemes kikérni szakértőink véleményet az ingatlan befektetések jelenéről, jövőjéről.

Befektetés - Befektetések - Megtakarítás - Életbiztosítás

Befektetés - Befektetések - Megtakarítás - Életbiztosítás

 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

For English language users

Financial services in English